Evenementen

Art & Fashion Event 2017

Art & Fashion Event 2017

In het weekend van 2 en 3 september is het weer tijd voor het Art & Fashion event op de Hoogstraat, de Plaats, de Heulstraat en op Het Noordeinde! In het Mondriaan jaar zal deze editie in het teken staan van Mondriaan, 100 jaar de styl. Langs een spectaculaire Mondriaan loper van meer dan 1 km!, presenteren de fashion boutiques en brandstores op zaterdag 2 september de nieuwe najaars collecties in de "levende etalages" en vanaf vrijdagavond 1 september nodigen de restaurants u uit voor een culinaire belevenis en serveren de meeste restaurants dit weekend een speciaal Mondriaan menu. In de vele galeries op Het Noordeinde zijn exposities en vernisages op zaterdag 2 en zondag  3 september. 
 
Het Art & Fashion event is een cultureel spektakel met fashion, muziek, modellen, culinair genieten en natuurlijk kunst. 
 
Mogen wij je verrassen vanaf vrijdagavond 1, op zaterdag 2 en zondag 3 september? Volg Het Noordeinde facebook, instagram en website voor het laatste nieuws en programma.
 

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.