Evenementen

Disco-Train New Year Party

Disco-Train New Year Party

EEN ONVERGETELIJKE NEW YEAR PARTY!
EARLY BIRD TICKETS NU (BEPERKT) BESCHIKBAAR OP=OP

Een sfeervolle en stijlvolle avond gevuld met de allerbeste hits om op te dansen met je partner, vrienden, bekenden en heel veel happy party people. En als je even wilt relaxen kan dat in een van de lounge gedeeltes. 

't Goude Hooft wordt volledig omgebouwd voor dit geweldige feest. Met een enorme danszaal, meerdere area's met grote dansvloer, lounge gedeeltes en de prachtige serre.

Area 1: 
Begane grond: 70s, 80s & 90s met DJ Bo Bellow en DJ Johan
Area 2: 
De Club: 90s, 00s & Now Disco met DJ Nijkie
Area 3:
Een lekkere lounge ruimte om even te relaxen tussendoor
Rookruimte
Area 4: Doorlopend buffet

HET ULTIEME OUD & NIEUW FEEST
De Disco-Train New Year Party is een Oud en Nieuw Feest, waar je heen gaat voor een onvergetelijke jaarwisseling, voor pure gezelligheid, een ongedwongen sfeer, leuke mensen, en de lekkerste dansbare muziek en dit allemaal voor een betaalbare entreeprijs.

TICKETS: 
Early BIrd: €34,50 (op=op)
Standaard: €39,50 
Late Bird: €45,00
Aan de deur: €50 (indien nog beschikbaar)

Incl. bubbles om 0.00 uur, luxe koude en warme snacks de hele avond / nacht en gebruik garderobe & toilet! 

Let op: Vorige jaren volledig uitverkocht. De Disco-Train New Year Party wordt door liefhebbers uit het hele land bezocht. Voorkom teleurstellingen en koop tijdig jouw tickets!

Meer info: http://www.disco-train.nl/new-year-party-2016-2017

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.