Evenementen

Girls day out! shop in shop event

Girls day out! shop in shop event

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei zijn wij ‘shop for a day’ voor een paar fantastische merken.
Shop in shop dus. Allen met een knipoog alvast naar de Moederdag om je moeder, je vriendin of gewoon jezelf te verwennen. Sieraden, tassen, kaarten en nog veel meer. Kom je ook gezellig langs? Het is op beide dagen tussen 12:00-17:00 uur.

Jeebags komt met een heerlijke keuze aan dipla tasjes. Special voor ons komen ook haar nieuwste schoudertassen en de musthave; leren vlaggetjes!

Cotton Candies maakt hele mooie sieraden die je kan personaliseren met je eigen tekst/ quote. Zelf kan ze er niet bij zijn maar een
aanvraag voor special item kan altijd. Wel liggen er uiteraard de sieraden die al voorzien zijn van mooie teksten.
En voor wie weleens bij mij koffie met wat lekkers hebben genomen. De gepersonaliseerde vorkjes en lepels komen dus bij haar vandaan!

Sparkles by Susie heeft al eens bij ons gestaan met haar collectie en wat een prachtige items had ze toen bij zich.
Ook nu weer volop kettingen, armbanden en oorbellen die ze meeneemt. Geen enkele ketting is hetzelfde, doe er een paar over elkaar heen in verschillende lengtes of draag het enkel.

Roosmarijn Knijnenburg heeft een prachtige collectie aan kaarten en posters die ze zelf ontwerpt. Ook ontwerpt en maakt ze de hold+it’s zelf. Plankjes en houders waar je haar kaarten in kan zetten. Ze zijn er voor aan de wand of voor op tafel. Haar nieuwste variant is een Hold+it waar een uitsparing zit voor een kaarsje of een vaasje. Uiteraard worden deze erbij geleverd.

http://hetappeltaartgevoel.nl/shop-in-shop-day/

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.