Evenementen

Grote opruiming showmodellen!

Grote opruiming showmodellen!

Opruiming showmodellen

Om de paar maanden worden de grotere items in de winkel vervangen voor de nieuwste collectie. En deze nieuwe items komen er weer aan, daarom gaan we plek vrij maken. Kortingen op onze showmodellen en enkele stuks! Alleen geldig tijdens deze shoppingnight en op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli. 

Kom langs voor de meubelen van Hubsch Interior, Kussens van Broste Copenhagen en MLFabrics en enkele stuks verlichting.

Andere Evenementen

'De blauwe loper'

Op zaterdag 2 september, tijdens het Art & Fashion Weekend zal de expositie om 16.00 uur worden geopend door Ad...

Lees Meer...

VIP FASHION EVENTS

Verfrissend easy going, zakelijk met een eigentijdse touch of sportief met allure. Dat zijn de keywords voor Claudia Sträter Winter...

Lees Meer...

Disco-Train Den Haag 30/9

Uitgaan in een TOP locatie midden in Den Haag, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen en bekende disco knallers. We...

Lees Meer...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.