Evenementen

Interieur WorkOut

Interieur WorkOut

Op zondag 25 juni komt Roomwit Styling naar Het Appeltaartgevoel. Als ervaren stylist weet ze heel veel van interieurs en kleuren. Zo heeft ze haar eigen workshop: Interieur WorkOut ontwikkeld en al veel mensen blij gemaakt om zo keuzes te kunnen maken voor hun woning. Wil jij ook graag de slag met jouw woning en gaat het deze zomer er nu echt van komen?! Volg dan deze workshop zodat je goed voorbereid aan de slag kan gaan.

Interieur WorkOut

Tijdens deze intensieve training gaan jullie samen aan de slag met de nieuwe formule ‘Interieur 6PACK’ vormgegeven in een werkboek. In zes stappen maken jullie een persoonlijk interieurplan voor een ruimte in jouw huis. Jullie doorlopen deze zes stappen. Deze stappen zijn overzichtelijk weergegeven in een persoonlijk werkboek. Aan bod komen: stijl, kleur, materiaal, ruimte en indeling en beleving. Iedere stap van de ‘Interieur 6PACK’ – formule is voorzien van een stukje theorie, heel veel tips en trucs en natuurlijk ga je zelf aan de slag. 

Deze training duurt ca 4 uur en is geheel verzorgd met lekkers, drinken, borrelhapje en inclusief werkboek. Iedereen krijgt als extra bonus een goodiebag met passende inhoud. Je krijgt de beste training voor je huis en een flinke dosis inspiratie. Iedereen kan meedoen. Er wordt gewerkt met een kleine groep voor de juiste aandacht. Er is een briefing enkele dagen vóór aanvang en de mogelijkheid via social media om de resultaten van de nieuwe interieurs te delen en vragen te stellen.

Wil je mee doen? Schrijf je dan in via http://bit.ly/2r4VbHm
Kosten per deelnemer zijn 59,95 euro.
Wanneer: Zondag 25 juni van 12:00-16:00 uur

Wil je meer informatie over Roomwit of over de workshop, lees dan hier verder; http://www.roomwit.nl/interieur-workout/

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.