Evenementen

Klassiek op Zondag

Klassiek op Zondag

De muziek op zondag wordt gespeeld door special guest Ierse fluitiste Emma Elkinson, ondersteund door barokcellisten Caroline Kang en Aleksandra Renska. Dit drietal brengt kleurrijke werken van o.a. Handel, Boccherini, Mozart, Beethoven, Duport en Romberg tot leven. Voor degene die nog volop in oranje vieringen zijn, spelen ze een selectie intieme en virtuoos muziek geschreven voor de "cello koning", Frederik Willlem van Pruisen, vader van de vrouw - Wilhelmina van Pruisen - van de eerste Koning van Nederland, Koning Willem I. Voor de mensen die al genoeg oranje hebben gehad voor een jaar, speelt het drietal ook een selectie niet-bepaald-koninggezinde muziek in een mooie verfrissend, lente-getint, klassiek programma.

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.