Evenementen

Meet the designer// Björn Hendal

Meet the designer// Björn Hendal

Op zondag 11 juni komt de Nederlandse ontwerper achter het merk Björn Hendal bij ons langs.

Tussen 13.00-15.00 uur kan je jouw eigen horloge met hem samen stellen. Je kiest eerst een prachtig new vintage klokje uit en daarna ga je aan de slag met de verschillende straps die erbij horen. Je hebt keuze uit diverse soorten NATO straps en verschillende lederen banden.

Alleen op deze middag is er een leuke korting op je 2e strap of leren band. Wil je er zeker van zijn dat een bepaalde horloge erbij zit mail ons dan van tevoren jouw keuze en wij zorgen voor de rest. Ondertussen zijn er hele toffe nieuwe banden binnen gekomen.

Björn Hendal
Gespecialiseerd in de productie van klassieke thema horloges, is Björn Hendal het zusje van het merk Blancier, een zeer ervaren en gevestigde horloge merk bekend om zijn hoge kwaliteit en creatieve horloges. Ze hebben niet een hele lange geschiedenis; maar ze weten echter wel de geschiedenis van horloges en fijne uurwerken. Dat is waarom, in 2014, zij zijn begonnen met het ontwerpen en maken van horloges die zijn geïnspireerd door de vroege chronograaf horloges van de jaren 1940 en 1950. Björn Hendal horloges heeft een uitstraling die doet denken aan deze periode; een goede blik zal echter laten zien dat Björn Hendal horloges een grotere diameter hebben dan de vintage horloges uit die tijd. Daarom noemen zij dit de ‘new vintage’.

http://hetappeltaartgevoel.nl/?p=1438

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.