Evenementen

MOM, YOU ARE THE QUEEN

MOM, YOU ARE THE QUEEN

Op zondag 13 mei is het moederdag en zetten we alle moeders weer even extra in het zonnetje. Voor een mooi kado slaag je altijd wel op Het Noordeinde, de Heulstraat, Hoogstraat en de Plaats. 
Voor wat quality time, neem je mams gezellig een dagje mee uit. Wat dacht je van een uitgebreide high tea bij 't Goude Hooft, Yoghurt Barn of bij Het Heden? Daarna samen gezellig shoppen bij een van de fashion boutiques, galeries en interieur/design stores en vervolgens even bijpraten in een van de lunchrooms of op het terras op de Plaats. Aanrader is een van de behandelingen bij Soap Treatment Store, de city spa van Den Haag op Noordeinde 136. Sluit moederdag culinair af in een van de vele restaurants op de Plaats of Het Noordeinde (vaak met tuin!)

Andere Evenementen

A very Berry Christmas event

Christmas tea, scones, a free make-over by a make-up artist, color + style advice,   lots of lovely winter hats and beautiful silk...

Lees verder...

New Year's Eve!

Start your New Year Glamorous and step into the roaring 20's.  Join us on the set of the movie The Great...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.