Evenementen

MOM, YOU ARE THE QUEEN

MOM, YOU ARE THE QUEEN

Op zondag 13 mei is het moederdag en zetten we alle moeders weer even extra in het zonnetje. Voor een mooi kado slaag je altijd wel op Het Noordeinde, de Heulstraat, Hoogstraat en de Plaats. 
Voor wat quality time, neem je mams gezellig een dagje mee uit. Wat dacht je van een uitgebreide high tea bij 't Goude Hooft, Yoghurt Barn of bij Het Heden? Daarna samen gezellig shoppen bij een van de fashion boutiques, galeries en interieur/design stores en vervolgens even bijpraten in een van de lunchrooms of op het terras op de Plaats. Aanrader is een van de behandelingen bij Soap Treatment Store, de city spa van Den Haag op Noordeinde 136. Sluit moederdag culinair af in een van de vele restaurants op de Plaats of Het Noordeinde (vaak met tuin!)

Andere Evenementen

Noordeinde Nocturne 2019

Zaterdagavond 30 maart is de 13e editie van Noordeinde Nocturne festival. Vanaf 17.00 uur start Het Hofstads Jeugd Orkest met...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.