Evenementen

Noordeinde Nocturne 2019

Noordeinde Nocturne 2019

Zaterdagavond 30 maart is de 13e editie van Noordeinde Nocturne festival. Vanaf 17.00 uur start Het Hofstads Jeugd Orkest met een spetterend optreden in de Waalse kerk. De galeries, fashion, interieur en design stores openen tot laat hun deuren en ensembles samengesteld uit leden van Het Residentie Orkest en Het Koninklijk Conservatorium verzorgen optredens op meer dan 20 lokaties. De restaurants serveren een speciaal Nocturne menu en het pas heringerichte Noordeinde is feestelijk verlicht. De avond wordt muzikaal afgesloten met het slotconcert in de Waalse kerk. 
 
Volg facebook pagina Het Noordeinde Den Haag / Noordeinde Nocturne 2019 voor het laatste nieuws. 

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.