Evenementen

Prinsjesdag 2018 op Het Noordeinde

Prinsjesdag 2018 op Het Noordeinde

Op de derde dinsdag van september is het traditiegetrouw weer Prinsjesdag! Het Noordeinde, en dan vooral Paleis Noordeinde, speelt hier natuurlijk een grote rol in. Maak er een koninklijke dag van en geniet van het uitzicht op de koninklijke stoet door Den Haag en de bekende balkonscène met de koninklijke familie!

Om 13.00 uur start de feestelijke ceremonie met het vertrek van de koninklijke rijtour, ook dit jaar weer met de Glazen Koets, van Paleis Noordeinde naar het Binnenhof. Na de troonrede is om 14.00 uur balkonscene op Paleis Noordeinde. 

Voor en na de ceremonie nemen wij je graag mee naar onze favoriete adresjes van Het Koninklijk Huis. Houd onze pagina en dit event in de gaten en ontdek vele hofleveranciers en galeries, interieur en design stores, restaurants en lunchrooms, fashion boutiques en brandstores van Royal Shopping District, Het Noordeinde.

www.hetnoordeinde.nl

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.