Evenementen

Vriendinnenavond; kerstshoppen met korting!

Vriendinnenavond; kerstshoppen met korting!

Het Appeltaartgevoel nodigt je uit voor kerstshoppen tijdens vriendinnenavond. Op 7 december staan wij voor je klaar met bubbels en een lekker hapje. Maar bij een vriendinnenavond horen natuurlijk vriendinnen. Daarom leek het ons leuk dat wij jou uitnodigen en jij je vriendin(nen). En om er een nog feestelijk tintje eraan te geven, is er de hele avond 10% korting op het gehele assortiment! Dat is nog eens fijn kerstshoppen dachten wij zo. Terwijl jullie dan genieten van je hapje en drankje pakken wij ondertussen je cadeaus mooi in!

http://hetappeltaartgevoel.nl/kerstshoppen-met-korting/

Andere Evenementen

Metamorphoses - Linda Overzee

Vanaf 9 september 2018 is de solo expositie Metamorphoses te zien bij Project 2.0 / Gallery. De expositie toont gloednieuwe...

Lees verder...

Prinsjesdag 2018 op Het Noordeinde

Op de derde dinsdag van september is het traditiegetrouw weer Prinsjesdag! Het Noordeinde, en dan vooral Paleis Noordeinde, speelt hier...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.