Da Lina's Little EatalyItaliaanse traiteur en lunchroom

Da Lina's little eataly, omdat Lina gewoon dol is op lekker eten maken! Dat kun je merken aan de smaak van de gerechten van pure Italiaanse bodem met een Siciliaanse twist. Samen met dochter Tamara heeft Lina een gezellige zaak neergezet met een gemoedelijke sfeer en overheerlijk eten.

Moeder en dochter, Siciliaans, kunnen worden omschreven als temperamentvol, superlief, gezellig en ontzettend gastvrij. Bij Lina wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten, het aanbod kan dan ook soms wisselen. U kunt de hele dag terecht voor ontbijt tot diner, van vers belegde broodjes (panini) tot een heerlijk stuk taart (dolci) of een Italian High tea. Of alleen even een lekkere esppresso? Het kan allemaal!

Lina maakt dagelijks een verse soep en een aantal verschillende pastagerechten, deze zijn ook mee te nemen.

In de zomer vullen Lina en Tamara het assortiment nog aan met heerlijk Italiaans ijs. Een hoorntje of een overheerlijke ijscoupe, laat je verrassen door de lekkere smaken!

Voor het hele assortiment van Da Lina geldt: Take away or take a seat.

Arrivederci!

https://www.facebook.com/dalinaslittleeatali?fref=ts

Noordeinde 119
2514 GE   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 - 213 25 55

info@da-lina.nl

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.