Dungelmann Slager en BroodjesHofleverancier en ambachtelijke slagerij sinds 1861

Wie Dungelmann zegt, heeft het niet zomaar over een slagerij, maar over een culinair begrip.

Een bekende naam voor fijnproevers in Den Haag en omgeving. Al eeuwenlang is onze charcuterie en traiteur onlosmakelijk verbonden met de hofstad en nog steeds kunt u terecht voor fijne vleeswaren en topkwaliteit vlees, maar ook voor luxe belegde broodjes en heerlijke huisgemaakte maaltijden.

Dungelmann dankt haar succes niet alleen aan de constante kwaliteit van haar producten maar zeker ook het feit dat de klant bij ons echt cliënt is en kan rekenen op een haast ouderwetse service. Bovendien is Dungelmann bij jong en oud en van minister tot stratenmaker beroemd om twee oer-Hollandse lekkernijen: het balletje gehakt en de croquet(ten).

De traditionele rundvleeskroket en de ambachtelijke van verse room en roomboter bereide "Nieuwe Dungelmann Croquet".

De ruime keuze uit nationaal en internationaal kwaliteitsvlees is wat Dungelmann onderscheidt van andere slagers. En ook in haar vleeswaren toont zij zich een ware wereldreiziger. Van prachtige Italiaanse hammen, de enige echte Duitse berliner, tot aan heerlijke huisgebraden Hollandse rosbief, entrecote en ga zo maar door. Boodschappen doen bij Dungelmann is een ware ontdekkingsreis.

Voor wie even geen tijd heeft om zelf in de keuken te staan bereidt Dungelmann dagelijks de meest heerlijke verse maaltijden voor u. Van traditionele stampotten tot heerlijke vleesgerechten.

Ook voor een uitgebreide wildkaart, van klein gevogelte tot aan prachtige reefilet bent u bij Dungelmann van harte welkom. Tevens geven wij uiteraard graag advies en tips voor de bereiding van onze producten.

En dat al sinds 1861.

www.dungelmann.nl

Hoogstraat 34 CA
2513 AS   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 3462300

rickginkel@casema.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.