Hilton The HagueDiscover the unexpected!

Verblijf in Hilton The Hague, gelegen in het centrum van Den Haag in de ambassadewijk, op loopafstand van het Nederlandse parlement, het Vredespaleis, Mauritshuis en Het Noordeinde. Scheveningen strand is per tram bereikbaar. Geniet van een diner in Restaurant Pearl, cocktails in bar SPARK of Starbucks coffee in de hotel lobby. Het centraal station van Den Haag bevindt zich op vijf minuten van het hotel, en biedt verbindingen met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en de stadscentrums van Amsterdam en Rotterdam. Station Holland Spoor biedt directe treinverbindingen naar Antwerpen en Brussel

FACILITEITEN •Naastgelegen Panorama Mesdag en het Mauritshuis is op loopafstand. •Het hotel, gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Nederlandse Post, beschikt over de ruimste kamers van Den Haag. •Cocktailbar SPARK biedt live muziek elk weekend en in de zomer lunch op het terras aan het water. • Meat&Discover bij Restaurant Pearl onder leiding van chef Frank Uphoff •Gratis wifi in de openbare ruimtes en voor Hilton HHonorsleden in de kamers. •De fitness is 24 uur per dag geopend •Connectivity station in de lobby •Trots om u het Starbucks concept in onze hotel lobby te serveren •Kies uit 9 veelzijdige vergaderzalen inclusief de balzaal de Mesdag en het Atrium voor maximaal 400 gasten •De vergaderzalen beschikken over natuurlijk daglicht, afzonderlijke airconditioning en moderne AV-apparatuur.

Nieuws

Horeca

Meat & Discover

Ontdek en geniet van de ingrediënten die met aandacht in hun puurste vorm worden gepresenteerd. Proef de lokale vlees-producten uit het Westland; zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met Piet van den Berg (Nice to Meat). Geniet...

Lees verder...

Evenementen

31 december 2018

Horeca

New Year's Eve!

New Year's Eve!

Start het nieuwe jaar glamorous! Ga terug in de tijd naar de roaring 20’s en stap samen met ons in de...

Lees verder

Foto-albums

Horeca

Foto-album van Hilton The Hague

Lees verder...
thehague.hilton.com

Zeestraat 35
2518 AA   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 710 7000

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.