La LiguriaItaliaans restaurant

La Liguria is sinds 1977 gevestigd aan het Noordeinde, een unieke straat met het koninklijk werkpaleis en vele kunstgaleries, in het centrum van Den Haag. Gedurende de dag is La Liguria de ontmoetingsplaats waar iedereen op zijn eigen manier van Italië kan genieten. Ook kunt u bij mooi weer gebruik maken van onze prachtige halfoverdekte stadstuin die achter het restaurant is gelegen.

10uur: Espresso bar met verse croissants. 12uur: Pranzo met verschillende panini’s, pasta’s en pizza’s. 16uur: Aperitivo met bubbels, cocktails en fingerfood. 18uur: Ristorante met een uitgebreide dinerkaart.

In het restaurant is een open keuken en wordt gebruik gemaakt van dagverse en eerlijke producten. Buiten de kaart om heeft La Liguria wekelijks nieuwe gerechten die door de chef worden geselecteerd. De uitgebreide wijnkaart, met 17 verschillende open wijnen, bestaat uit voornamelijk eigen import vanuit Italië en een schitterende internationale wijnselectie.

Verder kan La Liguria catering op maat verzorgen, vraag naar de mogelijkheden bij de bar of per e-mail.

Wij verwelkomen u graag in La Liguria.

A presto!

Team La Liguria

Nieuws

Horeca

Blog: Slowfood met missie

Door Loes van Heijst Genieten van slowfood dat ook nog eens beter is voor mens, dier en milieu. Bewust genieten dus en dat kan bij La Liguria. La Liguria zit al sinds 1977 aan het Noordeinde...

Lees verder...

Horeca

Bolla bij La Liguria

Het verhaal van het wijnhuis Bolla begint bij één man, Abele Bolla. Hij woont in het noorden van Italië, in de streek Veneto, waar hij een kleine familieherberg runt. Om zijn gasten meer dan alleen een...

Lees verder...

Horeca

Aspergeweken!!

Beste gasten en vrienden van La Liguria, De lente is begonnen en dan denken wij aan asperges!! Gedurende deze aspergetijd hebben we een mooi driegangen aspergemenu voor u samengesteld. Dit lente menu, bestaand uit een voor-, tussen- en...

Lees verder...
www.laliguria.nl

Noordeinde 97
2514 GD   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

0703658387

info@laliguria.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.