La Mano Maestra dubbelKoffies van alle continenten

Een Mano is een eigen vinding van Alfred. Inmiddels een begrip geworden in de zaak. Een Mano zit tussen een macchiato en een cappuccino in. Deze variant, in een speciaal ‘tussenmaat’ kopje, heeft wat minder melkschuim dan de cappuccino waardoor de espressosmaak goed tot haar recht komt. Een andere specialiteit, ontwikkeld door Alfred zelf: sorbetijs gemaakt van de Brazil Santos bonen.

Wat meteen opvalt bij binnenkomst is het prachtig bewerkte plafond en de prominent aanwezige Mistral, de imposante espressomachine, van ‘espressokunstenaar’ Kees van der Westen. Eigenaar Alfred Mojet de Koe had meteen voor ogen hoe hij zijn zaak wilde inrichten. Het moest een combinatie worden van schenken en verkopen en alles moest van topkwaliteit zijn. Hij wilde zijn klanten ‘koffies van alle continenten’ aanbieden, iets dat tot dan toe niet veel voor kwam, zeker niet in Den Haag. La Mano Maestra is ruim 9 jaar gevestigd in het historische Fagelhuis aan het Noordeinde. De zaak trekt een internationaal publiek dat ook bekend is met koffieculturen uit andere landen. De mensen in Den Haag zijn niet terughoudend met hun complimenten over de koffie.

www.lamanomaestra.nl

Noordeinde 138 B
2514 GP   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 3633120

info@lamanomaestra.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.