NespressoDe beste selectie Grand Cru koffies, Nespresso machines en accessoires

Het verhaal van Nespresso begon in 1986 met een eenvoudig en revolutionair idee: iedereen de mogelijkheid bieden om de perfecte espresso te bereiden, als een ervaren barista.

In de Nespresso Boutique in Den Haag neemt Nespresso u mee op ontdekking door de wereld van de beste Grand Cru koffies, elk met een eigen smaak- en aromaprofiel en een heerlijke cremalaag. Een selectie van uitzonderlijke blends en zuivere koffiesoorten. Het volledige Grand Cru assortiment bestaant uit 22 variëteiten. Ook brengt Nespresso ieder jaar een exclusieve en gelimiteerde oplage Limited Edition Grands Crus uit. Zowel het vaste assortiment als de Limited Edition Grands Crus zijn verkrijgbaar in de Boutique.

Behalve koffie kunt u hier natuurlijk ook terecht voor de volledige collectie Nespresso machines en de nieuwste Nespresso accessoires zoals koffiekopjes en -glazen.

Nieuw: Boutique Pick Up Service

Om het u ook tijdens het winkelen makkelijker te maken uw favoriete Grands Crus snel en eenvoudig af te halen, heeft de Nespresso Boutique in Den Haag een Boutique Pick Up service. Nespresso Clubleden kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week hun bestelling telefonisch doorgeven via het gratis servicenummer 0800 - 022 23 20 of via www.nespresso.com. Tijdens de openingstijden van de Boutique kunt u de bestelling al 1 uur later, zonder te wachten, ophalen bij de daarvoor voorziene afhaalbalie in de Boutique.

www.Nespresso.com

Plaats 14
2513 AE   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

(T) +31 800 022 23 20

frances.dehaan@nespresso.com

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.