SubwayHeerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid

Bent u hongerig van het winkelen of zoekt u de plek voor een lekkere gezonde lunch? Dan kunt u terecht bij het Subway restaurant op de Plaats 31, tegenover de Hofvijver. Het zesde Subway restaurant in Den Haag, maar de eerste die volgens de nieuwe ‘Metro-stijl’ is ingericht. Deze stijl geeft de zaak een frisse uitstraling en past de locatie bij uitstek.

U heeft de keuze uit een van de klassieke sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus; zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut! De favoriet van eigenaar Chris? Dat is de Spicy Italian met south-westsaus.

Subway restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches' of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn er ook frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar. Bovendien heeft dit restaurant een heerlijk terras waar u rustig kunt genieten van uw favoriete broodje.

www.subway.nl/

Plaats 31
2513 AD   Den Haag
Route op Google Maps

Openingstijden

  • zondag
  • dinsdag
  • zaterdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • maandag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.