Byron & Jones InteriorsExclusieve woonwinkel, gevestigd in twee prachtig gerestaureerde historische panden

Byron & Jones bestaat uit een klein enthousiast team van creatieve professionals. Aan het hoofd van het energieke team staat Ellen Steentjes die, met meer dan twintig jaar ervaring in de interieurinrichting, haar feilloze gevoel voor stijl steeds smaakvol weet toe te passen.

Elk project wordt met even veel aandacht en oog voor detail benaderd. Of uw interieur nu toe is aan een restyling of een complete ‘make-over’. Wij zijn ervan overtuigd, dat wij u op het gebied van design en interieur, altijd van een passend advies kunnen voorzien.

U kunt bij Byron & Jones terecht voor bekende merken uit de interieurwereld als Flexorm, Poliform, Meridiani, Vispring Luxury beds London, Porta Romana en Flos. Ook op het gebied van interieurstoffen werken wij samen met de vooraanstaande merken zoals Chivasso, Carlucci, Elitis, Dedar, Rubelli, Larsen, Manuel Canovas en Donghia. U vindt bij ons ook producten die Byron & Jones zelf ontwikkelt, deze zijn dan ook exclusief hier verkrijgbaar.

Loop voor inspiratie eens bij Byron & Jones, aan het altijd gezellige Noordeinde in Den Haag binnen. Wij ontvangen u graag voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Samen met u creëren we het perfecte plaatje.

Merken Flexform, Poliform, Meridiani, Pilat & Pilat, Flos, Porta Romana, Elitis, Chivasso,Carlucci, Donghia, Rubelli, Dedar, Manuel Canovas, Larsen, Metaphores,

www.byron-jones.nl

Noordeinde 132
2514 GN   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070-365 04 44

shop@byron-jones.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.