Byron & Jones InteriorsDesign showroom, gevestigd in twee prachtig gerestaureerde historische panden

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van residentiele en commerciële interieur plannen, lichtplannen, textiel en materiaal advies. Het leveren van high-end interieurs op maat doen wij met meer dan twintig jaar ervaring in de interieur branche. Kleine of grote projecten, wij creëren interieur plannen voor iedere ruimte. Thuis of op kantoor, hotel of restaurant, wij zijn er zeker van dat we de ervaring, het team en de producten hebben om u te helpen. Het vertalen van persoonlijke wensen en ideeën naar een inrichting is een gespecialiseerd vak. Bent u op zoek naar interieur advies, dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Den Haag.

Wij zijn een team met gepassioneerde professionals die dag in dag uit bezig zijn met interieur en u graag helpen bij het ontwerpen van uw persoonlijke plan. Alleen merken van een hoogwaardig niveau vindt u terug in onze showroom en verwerken wij in onze plannen. Onze adviseurs hebben een eigen unieke smaak en stijl, vertel ons over uw project en wij proberen u in contact te brengen met de ontwerpadviseur die match bij uw vraag. Wij nemen u veel zorgen uit handen en bewaken de beoogde sfeer en stijl, afwerkingskeuzes, budget, levertijden en deadlines. Bij een compleet advies is een adviesbezoek aan huis of bij uw bedrijf natuurlijk onmisbaar.

Byron & Jones heeft veel kennis over stoffen en materialen, veel mensen is bekend dat wij een uitgebreid assortiment stoffen en behang hebben. Bent u op zoek naar raambekleding, meubel bekleding, behang of dat perfecte vloerkleed, we hebben zeker wat u nodig heeft. Mail of bel ons om af te spreken met onze textielexperts.

Een belangrijk details in ieder project is het verlichtingsplan. Aan de hand van berekeningen kunnen wij uw interieur voorzien van de benodigde verlichting. Graag doen wij een voorstel met passende armaturen die past binnen de beoogde sfeer en stijl. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor enkel een mooie design wij adviseren u graag bij deze keuze.

U kunt bij ons terecht voor een compleet interieur of voor enkel mooie design lamp, meubelen of raambekleding. We leveren en installeren niet alleen in Nederland, maar voeren projecten uit over de hele wereld. De leveringen en installatie worden gedaan door vakkundige gedreven professionals.

Naast het adviseren van particulieren en bedrijven werken wij ook samen met Stylisten en Architecten. Bent u een professionele stylist of architect waarmee wij samen kunnen werken dan bent u van harte welkom. Wij werken graag met u samen op basis van een goede en succesvolle relatie.

Voor inspiratie ontvangen wij u graag in onze showroom aan het prestigieuze Noordeinde in Den Haag.

www.byron-jones.nl

Noordeinde 132
2514 GN   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070-365 04 44

shop@byron-jones.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.