Dille & KamilleNatuurlijke eenvoud voor huis, tuin en keuken

Ontdek een unieke en inspirerende winkel met talloze basics en pure hebbedingen voor huis, tuin en keuken. Alles om zelf te bakken, serviesgoed in porselein en aardewerk, handige keukenhulpjes, kookboeken, kleurrijk tafeltextiel, badproducten, rieten manden, houten speelgoed en nog veel meer. Ontdek ook het verrassende voedingsassortiment met biologische pasta’s, olijfolie, tapenades, jams en honing, een grote keuze in keukenkruiden, thee, koffie en ouderwets snoepgoed.

Bezoek de winkel op de Plaats, in het historische Hofkwartier van Den Haag, en u wordt gegarandeerd verleid door de ruime keuze. Alles is functioneel en eenvoudig, maar mooi van vorm en bij voorkeur van natuurlijke materialen gemaakt. Wekelijks komen er nieuwe artikelen binnen waardoor er altijd wel iets te ontdekken valt.

Deze woonwinkel is een echt rustpunt in de drukke stad. Hier winkelt u, met klassieke muziek op de achtergrond, in een sfeer waar u met plezier voor terugkomt. Enthousiaste medewerkers helpen u graag verder met deskundige informatie. Kortom, een bezoek aan deze winkel is een aanrader!

Nieuws

Interieur & Design

Dille & Kamille

Dille & Kamille is ogenschijnlijk een winkel met een wonderlijke combinatie van producten. De geur van talloze theemelanges vermengt zich met de geur van boenwas en lavendelplanten. Er worden kaarsen en spiegels verkocht, porselein en...

Lees verder...
www.dille-kamille.nl

Plaats 16
2513 AE   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070-3640284

denhaag@dille-kamille.com

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.