Il RegaloInterior and lifestyle

Il Regalo is al sinds decennia in het winkelgebied Het Noordeinde gevestigd, waarvan de afgelopen elf jaar in het monumentale pand aan de Heulstraat. Deze sfeervolle winkel is ingericht in verschillende 'stijlkamers' vol leuke woonaccessoires en kadoartikelen. Een klein trapje leidt u naar het tweede gedeelte van de winkel, waar een uitgebreide Bastion Collectie is uitgestald.

Een speciaal gedeelte is er voor de Riverdale Inspiration shop. Maar er is meer! Een tweede trap leidt naar het achterhuis waar een compleet ingerichte klassieke zit- en eetkamer is te vinden. Het voormalige 'kolenhok' is vernaderd in een slaapkamer vol bed- en badtextiel. En dan is er ook nog een uitgebreide gordijn- en meubelstoffenkamer!

Nieuws

Interieur & Design

Blog: Il Regalo

Interieur & Design

Blog: Il Regalo

Door Wendy Troost   “Als Max jarig is, komen onze klanten botjes brengen voor hem.” Max is de hond en dit typeert de huiselijke sfeer en de persoonlijke behandeling bij interieur- en cadeauwinkel Il Regalo in de...

Lees verder...
www.ilregalo.nl

Heulstraat 11
2514 ER   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 360 98 18

infoilregalo@gmail.com

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.