Lord of Silk RoadAntieke en unieke Perzische tapijten en Aziatische meubelen

In 1940 startte Hassan Keshavarzi in Teheran zijn bedrijf in oude en nomadische tapijten. In 1983 nam Morteza (Mohammad) Keshavarzi het familiebedrijf over en breidde het uit tot een internationale onderneming onder de naam Lord Carpet. Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in de Tapijtenbazaar in Teheran. Samen met zijn echtgenote Annemiek ontwikkelde Morteza, na enkele jaren in China te hebben gewoond, een nieuwe passie voor oude en antieke Aziatische meubelen. Na vestiging in Den Haag werd in september 2011 een nieuwe branche van de onderneming geopend: de galerie Lord of Silk Road. In de galerie wordt een exclusieve collectie gepresenteerd van uitsluitend antieke en unieke Perzische tapijten, kelims en Aziatische meubelen. De presentatie van de tapijten, kelims en meubelen in de galerie is verrijkt met ambachtelijk antiek, zilver, brons, koper, jade, porselein, houtsnijwerk.

Nieuws

Interieur & Design

Een kelim met een verhaal

Alle tapijten bij Lord of Silk Road zijn schitterend van kleur en verrassend van patroon, en toch is er een die mijn bijzondere aandacht trekt. Het blijkt een kelim, een tapijt van handgesponnen wol, geverfd...

Lees verder...

Interieur & Design

Perzische kelims

Interieur & Design

Perzische kelims

Kelims werden gebruikt als tentdeur, wand- en vloerbedekking in de tent, bidkleed en ter afdekking van voedsel. Tot de zestiger jaren werden slechts weinig Perzische kelims ingevoerd in Europa en Amerika. Tot die tijd werden kelims...

Lees verder...
www.lordofsilkroad.nl

Noordeinde 105
2514 GE   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 360 1581

info@lordcarpet.com

Openingstijden

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.