Melchior InterieurVeelzijdige woonwinkel met een inspirerende collectie meubelen en woonaccessoires

De woonwinkels van Alexander en Mariëlle Melchior zijn al decennia lang een plek voor inspiratie. De winkels hebben een warme en stijlvolle uitstraling en bieden een juiste mix van meubelen en woonaccessoires.

Onze klanten waarderen de winkels vanwege hun warme en stijlvolle uitstraling. De kracht zit in de juiste mix van meubelen en woonaccessoires; dit zorgt voor een eigentijdse collectie boordevol sfeer. Bij ons kun je niet alleen terecht voor een compleet advies, maar ook voor juist dat éne item om je interieur af te maken! Het veelvuldig bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland, inspiratie trips, contact met leveranciers en de feedback van klanten maken het aanbod actueel en geheel volgens de smaak en visie van Alexander en Mariëlle Melchior.

In de winkel in Het Noordeinde is echter nog veel meer; oude kastjes, seizoens-items en woonaccessoires, om er een paar te noemen. Tevens is er de mogelijkheid tot maatwerk, waarbij uw wensen centraal staan.

www.melchiorinterieur.nl

Heulstraat 7
2514 ER   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

0703020555

denhaag@melchiorinterieur.nl

Openingstijden

  • zaterdag
  • donderdag
  • woensdag
  • dinsdag
  • zondag
  • vrijdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.