Rivièra MaisonMeubels en accessoires voor huis en tuin; tijdloos, comfortabel en een vleugje chic

Riviera Maison is een internationaal succesvol interieurmerk met een sterke beleving, een ’way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden.
Een collectie neerzetten die warmte uitstraalt en exclusief is, blijft één van de pijlers van Rivièra Maison. Onze producten stralen sfeer uit, een sfeer die ook terug te vinden is in onze winkels. Elke week komen er nieuwe producten bij en vier keer per jaar wordt de collectie en dus ook onze winkels compleet vernieuwd. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed’ is voor ons niet goed genoeg!

Hoe ziet de toekomst eruit? Rivièra Maison wil uitgroeien tot een sterk merk en tot één van de meest gewaardeerde ondernemingen op het gebied van interieur, waar dan ook ter wereld.

Nieuws

Interieur & Design

Be Inspired

Interieur & Design

Be Inspired

Hoe maak je van je huis een thuis? Dit is een vraag die interieurstylisten, ontwerpers en kleurexperts sinds jaar en dag bezighoudt. Rivièra Maison weet dat sfeer dikwijls in de kleine detail zit. Geniet van...

Lees verder...

Evenementen

www.rivieramaison.com

Hoogstraat 5
2513 AN   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 356 9986

denhaag@riviera-maison.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.