Van Leeuwen AntiquairsS. van Leeuwen is een begrip in de antiekwereld

De ‘S’ staat voor Salomon, stichter van het bedrijf in 1914 en vader van de huidige eigenaar Alexander. In een 17e eeuws voormalig woonhuis, op nummer 164a, dat omstreeks 1900 werd verbouwd tot winkel, is een collectie antiek te vinden die voornamelijk bestaat uit Hollandse meubelen, spiegels, klokken, Oosters porselein en Delfts aardewerk uit de 17e,18e en begin 19e eeuw. Tevens vindt u er verzamelobjecten. Bij alles wordt gelet op schoonheid en kwaliteit. Restauraties aan antieke meubelen worden in eigen atelier uitgevoerd

Geniet van de prachtige uit teakhout vervaardigde Art Nouveau pui met fraai tegeltableau. Achter de winkel ligt een romantische tuin, ook wel de ‘Couperustuin’ genoemd omdat Louis Couperus hier vaak vertoefde en aan zijn novellen werkte. De ideale omgeving voor de getoonde tuinmeubelen van Sun Furniture.

Nieuws

Interieur & Design

Antiek in een 17de eeuws pand

S. van Leeuwen Antiquairs is gevestigd in een bijzonder zeventiende-eeuws herenhuis met een fraaie Art Nouveau gevel, waarachter zich de beroemde 'Couperus-tuin' bevindt. U treft bij Van Leeuwen bijzondere Hollandse en koloniale meubelen, Oosters porselein...

Lees verder...

Noordeinde 164 A
2514 GR   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 3653907

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag en zondag open op afspraak

Donderdag, vrijdag open van 11.00 tot 17.30 uur

Zaterdag open van 11.00 tot 17.00 uur

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.