Zara HomeDe laatste trends voor de slaapkamer, badkamer en woonkamer

Zara Home is een woonwinkel vol meubels accessoires. Hier vindt u vrijwel alle som uw huis van boven tot onder in te richten.De enorm uitgebreide collectie wisselt een aantal malen per jaar, maar is altijd stijlvol. Zara Home gebruikt zowel mix & Match als ton-sur-ton, wat de combinatiemogelijkheden alleen maar groter maakt. Zara Home opende haar tweede interieurwinkel in Nederland op de toplocatie Het Noordeinde in Den Haag. Naast het inmiddels zo gewilde kleurige multiflower beddengoed vindt u hier kussens, gordijnen, vazen, plaids, lantaarns en kaarsen naast fotolijstjes en alles voor uw badkamer.

Nieuws

Interieur & Design

Herfst bij Zara Home

Zara Home zit er niet mee, dat de dagen korter worden en de nachten een stuk kouder. Deze interieurwinkel heeft een grote collectie quilts, spreien dekens en kussens, maar ook behang in warme kleuren en...

Lees verder...

Interieur & Design

Picknick met Zara Home

Dit is picknicken volgens Zara Home! Kies een stijl en verzamel alle attributen voor een heerlijke picknick in het park. Of u nu voor het Paisly dessin, de rode Mathilda of de blauwe Flores gaat,...

Lees verder...

Interieur & Design

Nieuwe aanwinst!

Interieur & Design

Nieuwe aanwinst!

Zara Home heeft haar tweede interieurwinkel in Nederland geopend op de toplocatie Het Noordeinde in Den Haag. Naast het kleurige multiflower beddengoed vindt u hier een lentecollectie met kussens, gordijnen, vazen, plaids, lantaarns en kaarsen.

Lees verder...
www.zarahome.com

Noordeinde 10 CA
2514 GH   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 302 30 20

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.