Backers & ZoonJuweliers anno 1918, gespecialiseerd in zegelringen, eigen atelier

Een traditioneel juweliershuis , opgericht in 1918 en nog steeds in handen van de derde generatie juweliers en goudsmeden.

Gevestigd in een fraai Jugendstil pand op het Noordeinde, tussen de Molenstraat en de Heulstraat in.

Familiewapens gegraveerd in zegelringen, manchetknopen en overige voorwerpen is het specialisme van Backers & Zoon juweliers. Wij bezitten de grootste collectie dames- en herenzegelringen van Nederland.

Tevens hebben wij vele duizenden nationale -, maar ook internationale afbeeldingen en lakafdrukken van familiewapens. Onze steen -en metaal meester graveurs behoren tot de besten ter wereld. Met ongekend vakmanschap weten zij de gravures met de hand aan te brengen.

De mogelijkheden met betrekking tot zegelringen zijn ongekend en een bezoek aan deze speciaalzaak is meer dan de moeite waard, als U Den Haag bezoekt. U bent altijd welkom en belt U gerust aan, ook al heeft U slechts een vraag of U ook een familiewapen bezit.

Buiten dit specialisme kunt U bij ons terecht voor de aankoop van fraai zilverwerk, moderne- en klassiek sieraden,geboorte geschenken, taxaties, verkoop en natuurlijk een deskundig advies.

Wij bezitten een eigen atelier aan huis, waar U terecht kunt voor nieuw te vervaardigen sieraden en voor alle voorkomende reparaties. De reparaties en nieuw werk worden vakkundig behandeld en uitgevoerd door Eric Backers zelf.

https://www.zegelring.com/

Noordeinde 58
2514 GK   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070-3466422

070-3656519

info@zegelring.com

Openingstijden

Maandag : de gehele dag gesloten Dinsdag tot en met Zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur Zondag: de gehele dag gesloten

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.