Van WillegenUw persoonlijk juwelier, zeven dagen per week

Officieel dealer van topmerken horloges, sieraden en trouwringen Op zoek naar een mooi horloge, sieraad of trouwring van hoge kwaliteit? We helpen u graag bij uw keuze. Op onze toplocatie aan de Hoogstraat 15 in Den Haag vindt u uitsluitend topmerken. Juwelier van Willegen is officieel dealer voor de beste merken horloges. Denk daarbij aan Breitling, Omega, Oris, Tag Heuer, MeisterSinger, Rado en Longines. Een goede tip? Kijk eens bij onze eigen top 10, de nieuwste modellen en onze exclusieve collectie Limited Editions. Naast horloges hebben we een uitgebreide collectie sieraden. Daarbinnen bevinden zich altijd de laatste trends in ringen, armbanden en colliers van merken zoals Bron, en de van Willegen huiscollectie. En ga je binnenkort trouwen? Dan laten we je met plezier onze gevarieerde collectie trouwringen zien.  

Juwelier van Willegen, persoonlijk én 7 dagen per week

Merken Breitling, Omega, Oris, Tag Heuer, MeisterSinger, Rado en Longines, Bron, Van Willegen huiscollectie

Nieuws

Juwelen

SunDrops in het Groen.

Onze collectie SunDrops bedel blijven we uitbreiden. Steeds weer komen er nieuwe SunDrops in de collectie. Zo is er voor iedere vrouw een passende combinatie te maken. Behouden -Chic of Kleurrijk -spannend. Lederenbanden vanaf € 55.- Gouden SunDrops vanaf...

Lees verder...

Juwelen

Die zeit gehört dir

Moederdag 12 mei Wij zijn Official Dealer van MeisterSinger horloges. Dit merk staat bekend om zijn horloges met één wijzer die de tijd aan de dragers teruggeven. Verder valt MeisterSinger op door het gebruik van een...

Lees verder...
www.juweliervanwillegen.nl

Hoogstraat 15
2513 AN   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070-346 30 16

info@juweliervanwillegen.nl

Openingstijden

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.