Ricchezza Bags & ByouxVerrassende tassen, sieraden en shawls.

Ricchezza is een bijzondere winkel met een uitgebreid assortiment tassen, sieraden en shawls.

In ons assortiment vindt u ook de originele Pashmina’s van Sis & Co. Deze shawls worden gemaakt van de wol van de Chyangra berggeit, die op 3.000 meter hoogte in het Himalaya-gebergte leeft. De basis van een Pashmina bestaat uit 70% Pashmina-wol en 30% zuiver zijde.

Voortdurend zijn we op zoek naar betaalbare en kunstzinnige producten, waarbij zowel kwaliteit als afwerking bij ons hoog in het vaandel staan. De merken die we op dit moment voeren zijn met veel zorg bij elkaar gebracht tot een actueel assortiment. Voor de liefhebber!

We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan een verrassende wereld van vorm en kleur.

Tassenmerken: Hexagona, Voi, Ted Lapidus, Bylin, Lacambra, Mywalit BREE en Olbrish, aangevuld met een royale collectie avondtasjes.

Bijoux en sieraden: Zsiska, Frans van Berkel, Clic sieraden, Coeur de Lion, Sobral, Langani, Anne-Marie Chagnon en Arek Wolski.

Nieuws

Juwelen

Zsiska handmade jewellery

Ricchezza heeft een fraaie collectie Zsiska jewellery voor moeder. Aan de wieg van Zsiska staat de Amsterdamse ontwerpster Siska Schippers, van origine edelsmid die begin jaren ’90 naar Thailand verhuisde. Daar is zij met resin, kunsthars,...

Lees verder...

Noordeinde 45
2514 GC   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 3695264

gerard.holleman@versatel.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.