Schaap en Citroen "Jewellery and Watches since 1888"

Heritage:

Eerste ROLEX vertegenwoordiger in Nederland. Begin jaren vijftig wordt in beide filialen van Schaap begonnen met de verkoop van Rolex horloges. Een vertegenwoordiger van het gerenommeerde bedrijf uit Geneve kwam persoonlijk uit Zwitserland over om te vragen of er interesse bestond. Sindsdien is Schaap, en later Schaap en Citroen, onlosmakelijk verbonden met het prestigieuze merk Rolex. Nieuwe tijden

Na in 1969 de firma Schaap te hebben overgenomen, nam van Gelder twee jaar later ook de firma Citroen in Amsterdam over. Vervolgens in 1972 kwam ook de zaak van Citroen aan de Hoogstraat in Den Haag in zijn handen. Sander van Gelder, geboren Amsterdammer, wilde de absolute top juwelier van Nederland worden.

Enkele overnames later werd er in 2009 voor het eerst contact gelegd tussen Schaap en Citroen en de familie Martens. Dit leidde in december tot een overname door de familie Martens van Schaap en Citroen. Het gerenommeerde familie bedrijf Leon Martens, met twee vestigingen in de Limburgse hoofdstad, voert al jaren een schitterende collectie juwelen en horloges. Na vele jaren wordt Schaap en Citroen opnieuw een familie bedrijf.

De horlogemerken die wij voeren: Rolex, Vacheron Constantin, Hublot, Zenith, IWC, Cartier, Blancpain, CHANEL, Chopard, Jaeger-LeCoultre, Omega, Breitling, Tag Heuer, Longines.

De sieradenmerken die wij voeren: 1888 Platinum, Chopard, Oromalia, Christian Bauer, Pomellato, Chantecler, de Collectie, Fope, Kissing Diamonds, Highlights, Schoeffel, Royal Asscher, Tirisi, Bigli, Serafino Consoli, Mattioli.

Exclusief: Laat uw sieraad ontwerpen door onze in-house Meestergoudsmid Mohan.

U kunt ook bij ons terecht voor: Watchwinders, lederen horlogebanden en onderhoudsmiddelen.

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.