Steltman JuwelierToonaangevende juwelier, met een clientèle van koninklijke allure

Steltman is al bijna een eeuw lang een van de toonaangevende juweliers van Nederland, met een clientèle van koninklijke allure. Naast een uitgebreide collectie internationale topmerken als Chopard, Pomellato en Schoeffel, en exclusieve merken als Daniel K., Mattioli en Utopia, vindt u bij Steltman ook talloze klassieke Steltman-ontwerpen, zoals de Alexandra®, de Amalia® em de Victoria® ringen, en zeer vernieuwende ontwerpen van Steltman’s eigen edelsmid Reinier Brom, waaronder de Safari by Steltman Collection®.

En hoewel Steltman Juwelier al dateert van 1917, is het bedrijf ook vandaag de dag nog altijd een van de meest vooraanstaande juweliers van Nederland. Behalve de oude meesterstukken van oprichter Steltman en de zeer waardevolle voorwerpen uit de daaropvolgende perioden, zijn in de juwelierszaak aan de Plaats 26 in Den Haag ook staaltjes van modern vakmanschap te zien.

In opdracht van de klant worden in het eigen atelier schitterende creatieve en exclusieve juwelen vervaardigd, die worden uitgevoerd in verschillende edele metalen.

www.steltman.nl

Plaats 26
2586 JR   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 346 96 01

juwelier@steltman.nl

Openingstijden

  • zaterdag
  • maandag
  • donderdag
  • woensdag
  • dinsdag
  • zondag
  • vrijdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.