Watch-SiteUw adres en website voor exclusieve horloges

Watch-Site verkoopt authentieke hoogwaardige merkhorloges, zowel occasions als nieuwe exemplaren. Tevens kunt u bij Watch-Site terecht voor de verkoop of inruil van uw horloge.

Watch-Site verkoopt onder meer de volgende horlogemerken: Rolex, IWC, Omega, Breitling, Cartier, Tag Heuer, Panerai.
Indien u op zoek bent naar een specifiek horloge dat niet op onze site staat, kunt u ook bij Watch-Site terecht. Door ons internationaal netwerk kunnen wij specifieke zoekopdrachten voor u verwezenlijken.

In onze winkel aan het Noordeinde kunt u terecht voor service en onderhoud aan uw horloge. Bij een totaal onderhoud aan uw horloge wordt 1 jaar garantie verleend.
Onze horloges zijn te bewonderen in onze winkel aan het Noordeinde 153 in Den Haag. Wij zijn geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11:00 -17:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur.

Nieuws

Juwelen

Nieuw

Watch-Site winkel is geopend! Vanaf 18 april 2012 is de winkel van Watch-Site op het Noordeinde in Den Haag geopend. Deze winkel is een verlengde van de reeds bestaande website www.watch-site.nl, die onlangs ook in een...

Lees verder...
www.watch-site.nl

Noordeinde 153
2514 GG   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

+31 (0) 70 361 55 85

info@watch-site.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.