De Kunstuitleen Den HaagKunstuitleen met moderne collectie om te huren, huur/sparen en kopen!

De Kunstuitleen Den Haag is gespecialiseerd in hedendaagse kunst en biedt een diverse collectie kunstwerken om te huren. U kunt kiezen uit meer dan 4000 doeken, etsen, litho’s, zeefdrukken en foto’s van zowel Nederlandse als internationale kunstenaars. Uniek voor een kunstuitleen is dat zij over een eigen professionele lijstenmakerij beschikken waar u de inlijsting van het gekozen kunstwerk op aan kan passen op uw eigen smaak!

Naast dat alle kunstwerken bij De Kunstuitleen Den Haag te koop zijn, zijn er twee huursystemen; huur en huur/spaar. Hierbij wordt er gewerkt met percentages; de huurprijs per maand is altijd 1.75% van de waarde van het werk en huur/spaar bedraagt 3.75% van de waarde van het werk, waarvan maandelijks automatisch 2.5% wordt gespaard. Met het opgebouwde spaartegoed kan ten alle tijden een kunstwerk uit de collectie worden aangeschaft. Het spaartegoed zit dus niet vast aan één kunstwerk; er wordt nog een gedeelte huur betaald waardoor de kunst nog mag worden gewisseld.

Om een mooi kunstwerk uit te zoeken, bent u welkom aan het Noordeinde 71 waar graag een deskundig advies wordt gegeven!

Nieuws

www.dekunstuitleendenhaag.nl

Noordeinde 71
2514 GD   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070-3920813

info@dekunstuitleendenhaag.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.