De Twee PauwenGespecialiseerd in hedendaagse figuratieve kunst van schilders, beeldhouwers en glaskunstenaars

Galerie de Twee Pauwen is gevestigd in een monumentaal wit pand op de hoek van het bekende Haagse Noordeinde en de Oranjestraat. De galerie heeft drie ruime etages waar acht keer per jaar nieuwe tentoonstellingen worden samengesteld.

Wij vertegenwoordigen hedendaagse schilders, beeldhouwers en glaskunstenaars uit heel Europa. In de loop der jaren heeft de galerie zich voornamelijk toegelegd op figuratieve kunst waarin door de kunstenaars een hoog niveau van vakmanschap wordt gecombineerd met originaliteit en een eigen stijl, die zijn wortels vindt in de kunstgeschiedenis.

Het is ons streven gedurende een langere periode een persoonlijke band op te bouwen met iedere kunstenaar en tot een nauwe samenwerking te komen. Daarnaast blijven we de grenzen opzoeken van de figuratie door nieuwe kunstenaars een kans te geven die door middel van materiaalkeuze, techniek of thematiek een nieuw element aan onze ‘huisstijl’ toevoegen. We laten ons niet leiden door de waan van de dag.

Het enthousiasme over en de kennis van de gepresenteerde kunst delen wij graag met de bezoekers van de galerie. Het persoonlijke contact met klanten en kunstenaars ervaren wij als heel bijzonder. De verkoop van een schilderij, beeld, of glasobject is zoveel meer dan een zakelijke transactie, het gaat vooral over creativiteit, passie en individualiteit. Ieder heeft een eigen uitgangspunt, zienswijze en smaak.

Het is iedere keer weer een uitdaging om beide werelden, van kunstenaar en toeschouwer, bij elkaar te brengen en hét kunstwerk te vinden dat voldoet aan de persoonlijke wensen van de klant. Dit geldt voor de ervaren verzamelaar die in de loop der tijd een uitgesproken smaak en kennis heeft ontwikkeld, maar zeker ook voor de beginnende kunstverzamelaar die de eerste stap zet op weg naar een collectie.

Nieuws

Kunst

De Kracht van ROOD

Als er één kleur is die passie, vurigheid, erotiek en energie in het algemeen uitdrukt is het wel rood. Rood verwijst bovendien bij uitstek naar beweging en rusteloosheid, naar  het onophoudelijke  scheppen en het met...

Lees verder...
www.detweepauwen.nl

Oranjestraat 1
2514 JB   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 3925443 / 06 21237253

info@detweepauwen.nl

Openingstijden

  • zondag
  • zaterdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.