Het Cleyne HuysHedendaagse schilder- en beeldhouwkunst

Galerie Het Cleyne Huys richt zich op hedendaagse schilder- en beeldhouwkunst. De galerie vertegenwoordigt een aantal Nederlandse en buitenlandse kunstenaars, van wie regelmatig exposities worden gehouden. Achter de galerie bevindt zich de circa 1.000 m2 grote beeldentuin, grenzend aan de Paleistuin en Koninklijke stallen. In deze tuin bevindt zich de Studio die voor exposities en kleine ontvangsten wordt gebruikt.

De galerie heeft tevens een lijstenmakerij. Onze specialiteit: het grote aanbod van handgemaakte lijsten van Gehring Heijdenrijk en Italiaanse handgemaakte lijsten. Daarnaast is er een ruime selectie staaflijsten waar u uit kunt kiezen.

Nieuws

Kunst

Royale Lente expositie

21 april - 26 mei, Zondag 21 April om 16:00 opent onze Lente expositie in Galerie Het Cleyne Huys. De kunstenaars zullen bij de opening aanwezig zijn. Onno Boerwinkel (pastel) Jacqueline van der Laan (beelden) Paul Wiggers (schilderijen)

Lees verder...

Kunst

Guus van Eck

Het Cleyne Huys presenteert de werken van schilder Guus van Eck, zowel in de galerie als in een kleurrijke webshop. Van Eck (1958) studeerde aan de Kunstacademie te Maastricht en aan de Jan van Eyck...

Lees verder...

Evenementen

www.hetcleynehuys.com

Noordeinde 154
2514 GR   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 364 35 56

info@hetcleynehuys.com

Openingstijden

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.