Mode

Mode

Zoveel eigentijdse mode- en schoenenwinkels, internationale flagship stores, multi brand stores en trendy speciaalzaken bij elkaar zorgen voor een ultiem werelds stadsgevoel. Par excellence, durven we wel te stellen. Flaneer langs exclusieve Italiaanse schoenen, Western boots en Franse haute chaussure. Bewonder Dior, Lanvin, Chanel en Armani, verdwaal in het gerenommeerde Maison de Bonneterie en sta pas weer stil aan het einde van de wandeling, bij de Zuid-Amerikaanse tangoschoenen van Comme il Faut. Het Noordeinde, van handmade tot flagship store uniek!

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.