BerghenSchoenen en kleding voor de boottocht, jacht en ruitersport

SEBAGO is het indiaanse woord voor groot wateroppervlak en de naam van de winkel op het Noordeinde die in 1946 werd opgericht door Wellehan Sr.

De firma staat bekend om zijn Penny Loafers, op het Europese vasteland moccasins genoemd. De kwaliteit van het leer, de afwerking en de grove ambachtelijke handstiksels zijn de typische eigenschappen van de handgemaakte SEBAGO penny loafers. Handgemaakt is slecht één punt. Naast het kwalitatieve leder voor een langere levensduur en een groter comfort, biedt Sebago een brede waaier aan in lengte en breedtematen.

Een andere ontwikkeling is de sportieve schoen Docksides, die waterbestendig, antislip en warmtewerend is, ideaal voor zeilers onder ons. Inmiddels is deze schoen in de gehele wereld bekend, eerst in Maine, de Verenigde Staten en vervolgens in heel Europa. De meest bejubelde en tevens meest geïmiteerde schoenen, de Docksides worden ieder jaar in verschillende kleuren ontworpen.

Bij Sebago kunt u ook terecht voor laarzen, parka's, jassen, shorts, truien, rijlaarzen en après-ski.

www.berghen.com

Noordeinde 9
2514 GA   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 364 14 33

sebago-compta.dubois@berghen.com

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.