Boston TraderEen walhalla voor de echte modeconnaisseur

25 jaar geleden begon Boston Trader in de voormalige Passadena Passage in Den Haag. De winkel was toonaangevend in de Anglo-Amerikaanse stijl, qua interieur, presentatie en collectie. De uitbundig geëtaleerde etalages waren kenmerkend voor deze winkel, en een ware kijkdoos voor de voorbijganger. Door de jaren heen is Boston Trader zich steeds meer gaan ontwikkelen als uitdrager van Italiaans design en vakwerk.

In 1993 werd het tweede filiaal voor mannen geopend in het karakteristieke herenhuis op de Plaats 3. In 1997 zijn op deze locatie na een grote verbouwing beide winkels samengevoegd. Vanuit deze winkel op de Plaats heeft Boston Trader naam weten te maken: een walhalla voor de echte modeconnaisseur. U vindt bij ons handgemaakte schoenen van Stefano Branchini, Italiaans maatwerk pur sang van Pal Zíleri en Giorgio Armani, en de robuuste innovatieve collecties van onder andere Stone Island. De mix van deze merken verbaast en verwent de veeleisende man. We besteden veel extra uren en dagen aan het reizen naar Italië. Daar bezoeken we voor u fabrikanten, ateliers, beurzen en agenturen om juist dat kenmerkende beeld te creëren wat Boston Trader tot Boston Trader maakt.

Voor een uitstapje binnen het Hofkwartier, waarvan Het Noordeinde (inclusief de Plaats) deel uitmaakt: sinds 2007 is in de Prinsestraat de Boston Trader Store gevestigd. Hier vindt u uitgebreide dames- en herencollecties naast elkaar. Of u nu op de Plaats of in de Prinsestraat langs komt, de modeliefhebber die bij ons naar binnen stapt, weet dat hij of zij voorlopig nog niet is uitgekeken. Beide winkels zijn een ware modetempel voor zowel mannen als vrouwen met complete collecties van vooral Armani Jeans, Emporio Armani, Michael Kors, Citizens of Humanity, Blauer, Peutergy, en Dirk Bikkembergs. Online winkelen doet u bij Boston Trader via www.bostontrader.nl

www.bostontrader.nl/

Plaats 3
2513 AD   Den Haag
Route op Google Maps

Openingstijden

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.