Caroline BissKleding voor de hedendaagse en zelfbewuste vrouw

Perfect zittende prêt-à-porter collecties die gracieuze eenvoud, subtiele kleuren en nieuwe materialen vlot combineren tot een eigentijds en tegelijk tijdloos geheel. Comfortabele creaties voor elke week- of werkdag, sportieve weekend-outfits met een tikkeltje meer, geklede mode voor een avondje uit en sprankelende feestkledij.

Het modemerk werkt met totaal looks. Vrouwen kunnen zich kleden van top tot schoen, handtas en juwelen toe. Het merk straalt elegantie en vrouwelijkheid uit. De Caroline Biss vrouw wilt niet als eerste alle nieuwste trends dragen, maar is wel geinteresseerd in de mode.

Het merk richt zich voornamelijk op de actieve vrouw van veertig tot zestig jaar. Maar daarnaast de dertigers die op zoek zijn naar vrouwelijke stukken, zoals een jurkje of gecentreerd jasje.

De ambities van Caroline Biss reiken ver, met vijftien eigen winkels in Belgie, negen in Nederland en twee in Luxemburg. Daarnaast een webshop en multibrand stores over heel Europa, tot in Polen en Italie. Op de webshop koop je met een klik een totale outfit die door de stylisten van Caroline Biss zijn samengesteld. Je kunt een idee krijgen van hoe de collectie gecombineerd kan worden tot een volledig silhouet. Het draait allemaal om inspiratie!

In de herfst/ wintercollectie is weer volop gebruik gemaakt van kleur en zo mogelijk nog meer print. Wij volgen modetendensen maar altijd met een Caroline Biss sleutel: nooit extreem sportief of te avantgardistisch. De Caroline Biss vrouw weet immers waarvoor zij binnenstapt!

Evenementen

02 september 2016

Mode

Open deur dagen

Open deur dagen

Het eerste weekend van september staat Caroline Biss geheel in het teken van de nieuwe Autumn/Winter Collection. Om dit te...

Lees verder
www.carolinebiss.com

Noordeinde 62
2514 GK   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070-3601789

denhaag@caroline-biss.com

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.