De Rode Loper schoenenHigh fashion schoenen die een rode loper waardig zijn

De Rode Loper schoenen sinds 1995

Binnen het hogere segment is De Rode Loper schoenen gezegend als meest uitgebreide multi brand store met schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen in Nederland.

De Rode Loper brengt u exclusieve mode in schoenen, tassen en gerelateerde accessoires van internationale klasse zoals te zien is op de beroemde rode loper evenementen.

Een unieke combinatie van Europese & Amerikaanse designers gepresenteerd in een prachtige winkel, met merken als: Dolce & Gabbana, Prada, Gucci, Dior, Dsquared², Miu Miu, Givenchy, Yves Saint Laurent, Philipp Plein en vele andere.

De Rode Loper schoenen staat voor vrouwen en mannen die zelfverzekerd zijn en die weten wat zij willen en van stijl houden. Met een kosmopolitische uitstraling de wijde wereld afreizen, succesvol, innovatief en open minded zijn en weten hoe ze stijlvol door het leven moeten gaan zowel zakelijk als in de vrije tijd.

Ieder kan zich identificeren bij De Rode Loper, wij zien u dan ook graag tegemoet in onze winkel, waar wij u zullen ontvangen met hoogstaande service en gerichtheid.

COME IN AND EXPERIENCE YOUR RED CARPET MOMENT!

Merken: Balmain, Borgioli, Diane Von Fustenberg, Dior Homme, Dolce & Gabbana, Dsquared², Gucci, Guess, Hugo Boss, Iceberg, Jil Sander, Jimmy Choo, Lanvin, Lola Cruz, Miu Miu, Moncler, Moschino, Officine Creative, Philipp Plein, Prada, Prada Linea Rossa, Royal Republiq, See By Chloe, Tom Rebl, Viktor & Rolf & Yves Saint Laurent

www.derodeloper.com

Hoogstraat 26 CA
2513 AS   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070-3650255

derodeloper@primaveraholding.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.