DungelmannPrachtige, veelzijdige collectie schoenen in alle denkbare stijlen, kleuren en maten

Als ambachtelijk maatschoenmaker in de 19e eeuw kon de oude Dungelmann hooguit dromen dat zijn naam ooit zou uitgroeien tot een bekende winkelketen. Al generaties lang is Dungelmann een begrip in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In de loop der jaren is Dungelmann uitgegroeid tot een keten met veertien prachtige vestigingen op A-locaties.

Bij Dungelmann vindt u ieder seizoen een grote collectie dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken, zoals Van Bommel, Tommy Hilfiger, Via Vai en natuurlijk ons eigen merk Dungelmann.

Dungelmann garandeert klasse, comfort en kwaliteit en loopt altijd in de pas met de actuele trends. Met plezier adviseren de medewerkers u over uw ideale paar schoenen.

Nieuws

Mode

We are shoes!

Bij Dungelmann Schoenen vindt u ieder seizoen een grote collectie damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Bij Dungelmann Schoenen vindt u de laatste trends en merkschoenen van onder andere Via Vai, K&S, Tommy Hilfiger, Paul Green, Floris...

Lees verder...
www.dungelmann-schoenen.nl

Hoogstraat 1
2513 AN   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 363 02 30

dungelmann@planet.nl

Openingstijden

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.