Eduard PelgerService en maatwerk in kostuums

De strohoed – directeur Gerard Pelger reed in 1920 met een enorm exemplaar op het dak van zijn T-Ford rond – werd wellicht de eerste Haagse hype. Niet minder trendy was de collectie herenconfectie die spoedig daarna uit Engeland volgde. Kort na de oorlog leverden Britse maatpakmeesters opnieuw de klassieke merkkleding waarin de klanten van Pelger zich al spoedig stijlvol thuisvoelden.

Een eeuw na de succesvolle strohoedshow werd Pelger (gevestigd in de Hoogstraat in Den Haag) Hofleverancier. Waar de hoed aan toverkracht verloor, zorgde de zich sterk uitbreidende collectie voor nieuwe hoogtepunten. Daarnaast werd de Rotterdamse herenkledingzaak Prince of Wales aan Eduard Pelger toegevoegd. En sinds maart 2007 kan ook Amsterdam bij de plaatselijke Eduard Pelger binnenstappen.

Met vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam staat Eduard Pelger landelijk hoog genoteerd. Topkwaliteit, persoonlijk advies en een brede merkencollectie bewijzen dagelijks een schat aan vakmanschap. Klassieke magie uit de strohoed. Tovenarij op maat. Waarmee ook de vijfde generatie Pelger – weer een Eduard – een begrip is in herenkleding.

www.eduardpelger.nl

Hoogstraat 16 CA
2513 AR   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 36 44 908

pelger@eduardpelger.nl

Openingstijden

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.