EttemadisThe home of fine shirting

Ettemadis is een familiebedrijf van drie generaties shirtmakers en is gevestigd aan het chique Noordeinde in Den Haag. Meester-shirtmaker Medhi Etemadi en zoon Amir maken alles zelf in het monumentale pand. In een huiselijke sfeer ontvangt Ettemadis haar klanten, waarna de maten worden opgenomen en stoffen worden uitgekozen (louter van de beste huizen), genaaid en afgeleverd.

Over de hele winkel verspreid bevinden zich 3.000 meter verschillende katoenstoffen. Dit geeft klanten de mogelijkheid om te voelen en te ruiken aan het Egyptisch, Sea-Island en Gizeh-45 katoen voor de op maat gemaakte (bespoke), maatwerk- (custom) en collectie- (private) overhemden. Wij adviseren onze bespoke-klanten naast shirtmaking ook op het gebied van pakken, jasjes, overjassen, dassen en andere maatkleding. Samen met de rijke geschiedenis van meer dan 60 jaar familie-uitoefening van het shirtmakersambt, mag Ettemadis met recht zeggen dat het de Meesters in Maatwerk zijn voor clientèle met een hoge kledingeis.

Bezoek ook onze website. U krijgt dan het ook een eerste beeld bij de wereld van Ettemadis. Tevens kunt u hier het aanbod van onze Silver- en Goldline-shirts zien, naast de kwalitatief hoogwaardige asseccoires.

Ettemadis staat voor pure ambacht en service. Ervaar het ware maatwerk en maak een vrijblijvende afspraak met de meester in maatwerk Amir Etemadi.

www.ettemadis.com

Noordeinde 86 CA
2514 GL   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 2156205

info@ettemadisshirts.com

Openingstijden

  • zaterdag
  • donderdag
  • woensdag
  • dinsdag
  • zondag
  • vrijdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.