EttemadisHandgemaakt Maatkleding

Op maat gemaakte pakken, shirts en schoenen. Een familie traditie sinds 1952. Het onbetwist adres voor de stijlvolle en verzorgde man. Dé bestemming voor de veeleisende gentleman.

Amir Etemadi is het huidige gezicht, ontwerper en bespoke tailor van Ettemadis. Ondanks zijn universitaire juridische graad heeft hij gekozen voor zijn passie en het vak van Bespoke Tailoring en design. Dat kon ook eigenlijk niet anders na een jarenlange training on the job in het tailoringvak onder leiding en inspiratie van zijn vader, ontwerper en meester kleermaker.

Amir heeft een passie voor stijl en wordt met recht betiteld als: connoisseur of quality and perfection. Op een leeftijd van 25 jaar heeft zijn natuurlijke talent en smaak voor mooie dingen hem geïnspireerd om zijn stage plaats bij een advocatenkantoor op te geven en zijn droom te volgen. Inmiddels en met groot succes. Amir ontwerpt, snijdt en maakt samen met een team van ervaren kleermakers, onder zijn leiding, de mooiste pakken, shirts en andere kleding stukken voor een brede internationale klantenkring.

Daarnaast is Amir een persoonlijke adviseur voor zijn vaste klanten en adviseert, ontwerpt en maakt hij elegante, passende en tijdloze kledingstukken. Zijn adviezen gaan over een simpele das die beter past bij een outfit, tot aan het adviseren van een gehele garderobes en personal styling.

www.ettemadis.com

Noordeinde 86 CA
2514GM   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 2156205

info@ettemadis.com

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.