OgerEigen collectie herenmode ontwikkeld in Italië, aangevuld met Italiaanse topmerken

Oger is synoniem geworden voor succes. Klanten krijgen een winnaargevoel wanneer ze met de juiste adviezen een garderobe aanschaffen die hun persoonlijkheid onderstreept. Oger neemt de klant een zorg uithanden en maakt klanten Latijnser, meer bewust van hun uiterlijk en vindt daarmee ook de aansluiting met hun innerlijk. Klanten ervaren in toenemende mate dat aankopen doen leuker wordt, wanneer ze beseffen hoe groot de impact is van de juiste kleding voor de juiste man.   Mogen wij u begroeten?

Bent u op zoek naar de beste Italiaanse merken zoals Attolini en Corneliani? Hebt u een paar Santoni-schoenen nodig? Bij Oger kunt u terecht voor de meest stijlvolle herencollecties. The RED by Oger biedt zelfs bijzonder gestylde en scherp geprijsde pakken vanaf 398 euro. Wanneer stijl en verzorging voor u essentieel zijn, met daarbij een uitstekende service op internationaal niveau, dan is er geen beter adres dan Oger!

Attolini · Brioni · Loro Piana · Caruso · Corneliani · Isaia · Jacob Cohën · John Lobb · Santoni · Woolrich · Creed

www.oger.nl

Noordeinde 6
2514 GH   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 365 89 82

denhaag@oger.nl paul@oger.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.