Pauw Een unieke modecollectie, met passie ontworpen

Met een rijke geschiedenis en een constant streven naar vernieuwing heeft ons bedrijf Pauw zijn eigen unieke identiteit gecreëerd. Als groeiende onderneming met 27 vestigingen in Nederland, waaronder twee herenzaken, staat een goede service en kwalitatief hoogstaande producten hoog bij ons in het vaandel. Onze collectie wordt met grote passie ontworpen door Madeleine Pauw, dochter van de oorspronkelijke oprichters. Behalve in onze eigen winkels in Nederland is onze Pauw collectie ook internationaal verkrijgbaar in de beste, met zorg geselecteerde winkels in steden als New York, Los Angeles, Milaan, Londen en Tokio.

De focus bij Pauw ligt sterk op kwaliteit met oog voor detail en een perfecte pasvorm. Van de stof tot aan de voering, van het patroon tot aan het stikwerk, geen enkel aspect ontgaat de aandacht. De collectie is van internationale allure en heeft een elegante en vrouwelijke uitstraling, een klassieke look met een eigentijdse twist.

Nieuws

Mode

Heropend met nieuw elan

Met trots hebben wij onze vestiging aan het Noordeinde 42 in Den Haag na een grootste herinrichting weer geopend. Bezoek ons op het Noordeinde 42 of op een steenworp afstand aan de overzijde op nummer...

Lees verder...
www.pauw.com

Noordeinde 17 A
2514 GB   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

info@pauw.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.