PrenatalDe beste producten voor tijdens de zwangerschap, de geboorte en alle mooie gebeurtenissen daarna

Al meer dan vijftig jaar heeft Prénatal ervaring met zwangerschappen, de geboorte en alle mooie gebeurtenissen daarna. Vanaf het moment dat er een nieuw hartje begint te kloppen en een nieuw leven begint. Wij zijn er voor jou. Als je zelf zwanger of al moeder bent geworden, als je partner zwanger is (geweest) en voor alle opa’s en oma’s.

Als jij wij wordt!

Een nieuw leven is kwetsbaar. Dat is de wereld om ons heen ook. Daarom vind je bij Prénatal alleen producten die voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit en hebben we een scherp oog op duurzaamheid.

Winkelen op afspraak

Ons team bij Prénatal bestaat grotendeels uit werkende moeders. Wij begrijpen dus dat het soms beter uitkomt om op afspraak te winkelen. Bij ons is dat zo geregeld! Je belt met een Prénatal bij jou in de buurt en maak een afspraak met een van onze medewerksters. Wij staan graag voor je klaar!

Gratis cadeaus

Ben je zwanger of net moeder? Vul dan je gegevens in op www.prenatal.nl en ontvang een gratis cadeaupakket: de blije doos ter waarde van € 45, de baby doos en maandelijks het magazine Wij Jonge Ouders.

Shoppen wanneer het jou uitkomt? Ook dat kan bij Prénatal 24 uur per dag, 7 dagen per week op www.prenatal.nl/webshop

Nieuws

Mode

Vaderdag bij Prénatal

De leukste cadeautips voor vaderdag vindt u bij Prénatal! Een draagzak, een rompertje of een complete kinderwagen, bij Prénatal vindt u precies die kwaliteit die bij vaders past!

Lees verder...
www.prenatal.nl

Hoogstraat 11
2513 AN   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 3464329

070 3464329

036 5493061

irmazoutenbier@hotmail.com

Openingstijden

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.