Nieuws

Mode

Blog: Shop like a King

Blog: Shop like a King

Door Wendy Troost

 

Ok mannen, we weten dat de meesten van jullie geen enorme shop-fans zijn. Maar. Wat zo fijn is aan Het Noordeinde is dat je er heel efficiënt en toch aangenaam kunt winkelen. Lees: snel klaar en lekkere koffie tussendoor. En: ik heb alvast wat voorwerk gedaan voor jullie!

 

Bij SuitSupply op de Plaats neemt Nick uitgebreid de tijd om me alles te vertellen over Ierse zijde en Japanse denim en dat klonk wel heel hip. Prettig geprijsd ook. En met een kleermaker in de winkel die ter plekke kleding voor je kan vermaken. Service, wij houden ervan.

 

Bij Oger vind je behalve prachtige kostuums ook onverwachte casuals zoals hippe espadrilles (maar dan mooi), teenslippers en echt mooie zwembroeken. Je kunt hier terecht voor deskundig advies en de service is uitstekend. Trouwtip: bruidegoms moeten hier naartoe voor hun trouwpak!

 

Ok, pauze bij de Coffee Company. Goede koffie, ouderwets krantje erbij. En doorrrr!

 

The Society Shop ontvangt mij hartelijk en ik mag rustig rondsnuffelen en foto’s maken. Highlights: roze overhemden, een groene zomerhoed en prachtige suède schoenen. 

 

Voor eigentijdse merken zoals Kenzo, Iceberg en Armani kun je terecht bij Boston Trader op de Plaats. Daar word ik door Largo meteen aan de volgende cappuccino gezet terwijl hij me bijpraat over hippe shorts, sneakers en sweaters. 

 

Dusssss mannen: van klassiek pak tot überhippe Kenzo-trui, op Het Noordeinde shop je like a king.

ANDER NIEUWS

Mode

News y'all!

Er is weer heel wat nieuws dat we met je willen delen.

New boots in town! We hebben het merk Corral Boots toegevoegd, voor dames en heren! En er zijn nieuwe voorjaars jasjes. Naast al dat...

Lees verder...

Mode

Tender Love & Care blog

 

Om je laarzen lang mooi te houden is het belangrijk dat je ze goed onderhoud. Hoe doe je dat nu het beste?

Om het leer van je laarzen te beschermen tegen vocht, vuil en uitdrogen adviseren wij...

Lees verder...

Mode

Boots by M newsflash!

Hier is de nieuwsbrief van Boots by M! Wij willen je graag laten weten wat er allemaal gebeurt in onze winkels. Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor het perfecte paar Amerikaanse laarzen,...

Lees verder...

Mode

'n Kijkje bij Boots by M

Een van de leukste ontdekkingen op Het Noordeinde is zonder twijfel Boots by M, een unieke winkel het handgemaakte cowboylaarzen, schoenen, tassen en accessoires door onderneemster Marian van Exel. Den Haag FM nam een kijkje...

Lees verder...

Mode

Giorgina Boots new in town

Giorgina by Lane Boots

Arlington, Texas

The latest boot from the Lane collection is the Giorgina Boot. Black leather with taupe and ivory floral inlay, a high heel and some small metal studs give this boot the...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.