Nieuws

Mode

Boots by M newsflash!

Boots by M newsflash!

Hier is de nieuwsbrief van Boots by M! Wij willen je graag laten weten wat er allemaal gebeurt in onze winkels. Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor het perfecte paar Amerikaanse laarzen, maar ook voor een mooi leren jack (nu ook voor heren!) en voor de stoerste accessoires. Voor de maand december hebben wij een super actie...lees snel verder!

 

December is a special month! 

Boots by M is dé plek om een bijzonder cadeau uit te zoeken voor je lief of voor jezelf ;). Dit jaar doen wij iets heel bijzonders. Koop een cadeau en krijg er een cadeau voor terug. Als je een aankoop doet tussen 1 december tot en met 24 december 2017, krijg je als dank een cadeaubon ter waarde van 15% over het aankoopbedrag.

Deze bon kun je zowel online als in de winkel besteden van 1 januari tot en met 30 november 2018.

Lees de voorwaarden in de blog!

 

For women

Vrouwelijk en stoer, bijzonder en tijdloos dat zijn de kenmerken van de laarzen uit de collectie van Boots by M. Naast laarzen van Lucchese en Lane Boots hebben wij het merk Old Gringo toegevoegd. Daar zijn wij heel trots op, want dit merk maakt ook echte juweeltjes voor je voeten! 

 

For men

De collectie voor mannen is het laatste jaar behoorlijk uitgebreid. Naast de boots van o.a. Lucchese is er een groot aanbod in bijzondere riemen van Nocona (met verwisselbare buckle), buckles, bolo ties, leren jassen van Milestone en tassen van Paul Marius.

 

PÔDEVACHE

All you need is love…én zo’n prachtige 100% zijden shawl van PÔDEVACHE. Old School tattoo, mandala design of een western skull, ze zijn allemaal ontzettend mooi!

Daar word je toch gewoon verliefd op!? Draag hem elke dag of lijst hem in en hang hem aan je muur. Wearable art <3

 

Bag collection

Een tas maakt je outfit af. Wij hebben bijzondere modellen van Anokhi, DEPECHE en sinds kort ook van Paul Marius. Klassieke tassen uitgevoerd in verschillende kleuren leer voor een hele goede prijs. Daar heb je jaren plezier van!

http://www.bootsbym.nl

ANDER NIEUWS

Mode

News y'all!

Er is weer heel wat nieuws dat we met je willen delen.

New boots in town! We hebben het merk Corral Boots toegevoegd, voor dames en heren! En er zijn nieuwe voorjaars jasjes. Naast al dat...

Lees verder...

Mode

Tender Love & Care blog

 

Om je laarzen lang mooi te houden is het belangrijk dat je ze goed onderhoud. Hoe doe je dat nu het beste?

Om het leer van je laarzen te beschermen tegen vocht, vuil en uitdrogen adviseren wij...

Lees verder...

Mode

'n Kijkje bij Boots by M

Een van de leukste ontdekkingen op Het Noordeinde is zonder twijfel Boots by M, een unieke winkel het handgemaakte cowboylaarzen, schoenen, tassen en accessoires door onderneemster Marian van Exel. Den Haag FM nam een kijkje...

Lees verder...

Mode

Giorgina Boots new in town

Giorgina by Lane Boots

Arlington, Texas

The latest boot from the Lane collection is the Giorgina Boot. Black leather with taupe and ivory floral inlay, a high heel and some small metal studs give this boot the...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.