Nieuws

Kunst

Club Hang Up Crail Moansburg

Club Hang Up Crail Moansburg

Vanaf 10 juni is de nieuwe expositie Club Hang Up van Crail Moansburg te zien bij De Galerie Den Haag!

Club Hang Up opent vijf keer in vijf verschillende steden; München, Berlijn, Londen, Beiroet en 10 juni is Den Haag aan de beurt. Er worden gloednieuwe kunstwerken getoond, allemaal uniek in de sprekende stijl die zo eigen is aan het werk van Moansburg.

Statement van een Clublid: 

“De werken zijn gelaagd met verschillende materialen. Volledig handgemaakt. Zelfs de verpakking is onderdeel van de boodschap die de kunstenaar wil uitdragen. Hij is overtuigd dat de filosofie van zijn expositie ‘helder’ is, maar ik beschouw het als een tikje cryptisch. Dit laatste omdat hij gewend is aan zijn kluizenaarsbestaan en zijn leven bijna uitsluitend aan zijn kunst wijdt. Er gaan weken voorbij zonder..... "

Weten hoe het verder gaat? Lees de volledige statement op onze website!

De expositie is in ieder geval tot en met 10 juli te zien!

ANDER NIEUWS

Kunst

De Noordzee centraal

In de maand juni is er bij Galerie Montulet op Noordeinde 156 extra aandacht voor de Noordzee. In de aanloop naar de finish van de Volvo Ocean Race, die eind juni in Den Haag-Scheveningen plaatsvindt,...

Lees verder...

Kunst

The Other Side - RAW

The Other Side - Ronald A Westerhuis 

Vanaf 24 juni is de nieuwe expositie The Other Side van kunstenaar Ronald A. Westerhuis te zien bij Project 2.0 / Gallery!

The Other Side vormt een duo expositie met de tentoonstelling Size...

Lees verder...

Kunst

Solo Expo Maayke Schuitema

Maayke Schuitema presenteert na een sabbatical van 2 jaar haar gloednieuwe kunstwerken in de solotentoonstelling Sexual Context Considered bij Project 2.0 / Gallery! Vanaf zondag 22 april is de tentoonstelling te zien.

De afgelopen twee jaar heeft Maayke...

Lees verder...

Kunst

Nieuwjaarsexpositie!

Zondag 7 januari 2018: Opening expositie en nieuwjaarsreceptie!

Zondagmiddag 7 januari 2018 vindt de spectaculaire opening plaats van een nieuwe kunstjaar met het meest indrukwekkende, creatieve en kleurrijke vuurwerk dat wij u kunnen bieden.

Zet de datum...

Lees verder...

Kunst

Wil Willemsen Weekend

Het Wil Willemsen Weekend, op zaterdag 25 en zondag 26 november.

Verzamel- en afscheidsexpositie van kunstenaar Wil Willemsen. Afgelopen decennia was het werk van Wil Willemsen te bewonderen in diversen topgaleries in Nederland. Ook bij De Galerie Den...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.