Nieuws

Mode

Dé laarzenspecialist in Den Haag bestaat 5 jaar!

Dé laarzenspecialist in Den Haag bestaat 5 jaar!

Op dinsdag 10 oktober is het 5 jaar geleden dat Marian, de eigenaresse van Boots by M, de officiële start maakte met haar bedrijf. Haar passie voor de handgemaakte Amerikaanse laarzen, gecombineerd met haar inkoop ervaring vormen de basis voor haar winkel aan het Noordeinde in Den Haag.

Western specialiste
Sinds 1995 is Marian de Western specialiste van Nederland. Op het gebied van het interieur van het Zuidwesten van de Verenigde Staten en van fashion accessoires weet zij alle kneepjes. En sinds 2012 mag zij zichzelf ook dé specialist op het gebied van westernlaarzen noemen.
Als jong meisje van 13 jaar liep zij langs een etalage en zag een paar laarzen. Ze wilde de laarzen zo graag hebben dat ze van al haar geld dat ze verdiende bij de bakker, is gaan sparen. Haar moeder beloonde haar ambitie door de helft bij te leggen. Op deze manier is haar passie voor westernlaarzen ontstaan en hierna is haar eigen collectie enkel gegroeid.

Importeren
Boots by M is van verschillende merken de enige aanbieder in Nederland en van sommige labels zelfs de enige in Europa. Het zelf importeren geeft de garantie van een authentieke en bijzondere collectie. Marian onderhoudt persoonlijk dagelijks het contact met de laarzenmakers. Buiten dat zij zelf laarzen importeert uit Amerika & Mexico, heeft ze ook haar eigen lijn cowboylaarzen, namelijk MBoots.

Collectie
Naast laarzen verkoopt Boots by M ook bijzondere jassen, tassen en riemen zowel voor dames als heren, gemaakt van eerste klas, natuurlijk leer. Al deze producten worden, net zoals de laarzen, gemaakt op een ambachtelijke wijze, waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat.

Boots by M gaat verder dan leren producten alleen, in de collectie sieraden vindt u onder andere Native American Jewelry gemaakt van sterling zilver in combinatie met halfedelstenen.

U bent altijd van harte welkom in de winkel. Het adres is Noordeinde 100, 2514GM te Den Haag. De winkel is op dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:30uur tot 17:30uur en op zondag van 13:00uur tot 17:00uur.

Bent u benieuwd naar de bijzondere collectie? Bezoek dan de webwinkel  www.bootsbym.nl en volg deze bijzondere onderneming  op Facebook (@bootsbym), Instagram (@bootsbym) en Pinterest (@winnifredmarian).En zoals ze zelf zegt:“Change your life! change your boots!” 

http://www.bootsbym.nl

ANDER NIEUWS

Mode

News y'all!

Er is weer heel wat nieuws dat we met je willen delen.

New boots in town! We hebben het merk Corral Boots toegevoegd, voor dames en heren! En er zijn nieuwe voorjaars jasjes. Naast al dat...

Lees verder...

Mode

Tender Love & Care blog

 

Om je laarzen lang mooi te houden is het belangrijk dat je ze goed onderhoud. Hoe doe je dat nu het beste?

Om het leer van je laarzen te beschermen tegen vocht, vuil en uitdrogen adviseren wij...

Lees verder...

Mode

Boots by M newsflash!

Hier is de nieuwsbrief van Boots by M! Wij willen je graag laten weten wat er allemaal gebeurt in onze winkels. Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor het perfecte paar Amerikaanse laarzen,...

Lees verder...

Mode

'n Kijkje bij Boots by M

Een van de leukste ontdekkingen op Het Noordeinde is zonder twijfel Boots by M, een unieke winkel het handgemaakte cowboylaarzen, schoenen, tassen en accessoires door onderneemster Marian van Exel. Den Haag FM nam een kijkje...

Lees verder...

Mode

Giorgina Boots new in town

Giorgina by Lane Boots

Arlington, Texas

The latest boot from the Lane collection is the Giorgina Boot. Black leather with taupe and ivory floral inlay, a high heel and some small metal studs give this boot the...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.